Festivali Internazional Jazz & Wine në ambjentet e Muzeve të Beratit

Festivali Internazional Jazz & Wine në ambjentet e Muzeve të Beratit

Më datë 5 – 6 Shtator 2014 në ambjentet e Muzeut Etnografik dhe Muzeut Onufri në Berat u zhvillua Festivali Internazional  Jazz & Wine nën drejtimin e kengetares Eda Zari dhe nën mbeshtetjen e Ministrise së Kultures, Qëndra Kombëtare e Muzeve Berat dhe Bashkisë Berat. Gjeniale harmonia dhe kombinimi i krijuar mes historisë, kulturës, traditës, muzikës dhe gostive të verës tradizionale beratase.