Aktiviteti i dates 29 Shtator "Dita Kombetare e Trashegimise Kulturore" nga QKM-Berat

Aktiviteti i dates 29 Shtator

Me rastin e Dites Kombetare te Trashegimise Kulturore, 29 Shtator, Q.K.M-Berat organizoi ne bulevardin e qytetit foto-ekspoziten e levizeshme me imazhe te vlerave arkitektonike te Muzeut Etnografik dhe koleksionit te tij. Ekspozita ju bashkangjit aktiviteteve te tjera te organizuara ate dite, ku dhe pati nje vizitueshmeri te larte nga publiku i gjere te cilit i ofroheshin vlerat e trashegimise dhe tradites shqiptare ne bulevardin e qytetit.