Koncerti i kitaristit italian Andrea De Vitis në ambjentet e muzeut ??Onufri?

Koncerti i kitaristit italian Andrea De Vitis në ambjentet e muzeut ??Onufri?

Pasditen e datës 28 Nëntor 2015 në ambjentet e Muzeut “Onufri” u organizua koncerti i kitaristit Andrea De Vitis shoqëruar nga një ekspozitë pikture të femijëve beratas në hajatin e muzeut. Aktiviteti erdhi si frut i bashkpunimit mes Bashkisë Berat, Q.K.M-Berat, Konsullatës italiane në Vlorë dhe Institutit Italian të Kulturës. Ishin të pranishëm shume personalitete të artit dhe kulturës, publiku i gjerë beratas dhe grup mosha të rinjsh.