Edicioni i Tretë i "Vox Baroque" në Muzeun Onufri

Edicioni i Tretë i

Në ambjentet e Muzeut Onufri me datë 11 Korrik 2016 u zhvillua Edicioni i tretë I koncertit “Vox Baroque”. 

Një mbrëmje e veçante per publikun e gjere në një mjedis shumë të veçantë e impresionues duke ndjekur tingujt e muzikës baroke nën interpretimin e artisteve italiane Daniela Nuzzoli – Mezzosoprano dhe Violine & Giovannimaria Perruci – Cembalo.