Ditët Europiane të Trashegimisë dhe 29 Shtatori- Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Ditët Europiane të Trashegimisë dhe 29 Shtatori- Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Festojmë së bashku “Ditët Evropiane të Trashëgimisë dhe 29 shtatorin “Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore” 
Berati dhe Gjirokastra dy qytete të perfshira në listën e trashëgimisë botërore të UNESCO-s, janë vlerësuar për historinë dhe traditën e tyre… 
Ekspozita me foto të hershme të qyteteve, veshje karakteristike, panair artizanati e gatimesh tradicionale, Odat karakteristike etj prezantuan të vëçantat e qyteteve per turistët e vizitotët e e qytetarët e shumtë