Muzeu Lëvizës

Muzeu Lëvizës

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve të Kulturës dhe Siteve Arkeologjike, Qendra  Kombëtarë e  Muzeve Berat në bashkëpunim me  ZAKPA Apoloni, organizoi në trapezarinë e Manastirit të Shën Mërisë,  ekspozitën  “Muzeu Lëvizës” me imazhe nga koleksionet e Muzeu  Ikonografik  Onufri. Me qëllimin e përbashkët në nxitjen e turizmit dhe promovimin e trashëgimisë kulturore ekspozita vazhdon të qëndroj e hapur dhe ditën e sotme.