Muzeu Lëvizës

Muzeu Lëvizës

Në datën 18 Prill “Muzeu Lëvizës” me imazhe nga koleksioni i muzeut Etnografik u vendos në pedonalen e qytetit të Beratit. Duke pasqyruar vlera kuptimplote të cilat i dhanë më shumë ngjyra një dite po kaq të rëndësishme si Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe Siteve Arkeologjike.