L'attivita del 29 Settembre "Giorno nazionale dei Beni Culturali" organizzato da QKM-Berat

L'attivita del 29 Settembre

Me rastin e Dites Kombetare te Trashegimise Kulturore, 29 Shtator, Q.K.M-Berat organizoi ne bulevardin e qytetit foto-ekspoziten e levizeshme me imazhe te vlerave arkitektonike te Muzeut Etnografik dhe koleksionit te tij. Ekspozita ju bashkangjit aktiviteteve te tjera te organizuara ate dite, ku dhe pati nje vizitueshmeri te larte nga publiku i gjere te cilit i ofroheshin vlerat e trashegimise dhe tradites shqiptare ne bulevardin e qytetit.