Projekte (viti 2018-2019 )

Projekte  (viti 2018-2019 )

 

 

  • 1      Muzeu , Tradita dhe Tregime Imagjinare ( klasa 5-7)
  • 2      Atelier në Trashëgiminë Kulturore  (grupi 3 kopështit - klasa 4 )
  • 3      Artizanati dhe Brezi i Ri ( klasa 8-12 )
  • 4      Konservuesit e Vegjël  (klasa 6-9)
  • 5      Fotografo historinë, ndërto ekspozitën me sytë e tu  ( klasa 9-12 )

 

 

... Me shume » →