VOX Baroque “Festivali i muzikës së vjetër” Edicioni V

VOX Baroque “Festivali i muzikës së vjetër” Edicioni V

VOX  Baroque “Festivali i muzikës së vjetër” Edicioni V

Festivali i Muzikës së vjetër VOX BAROQUE "mbetet aktiviteti i vetëm në llojin e tij në Shqipëri. Ky festival i kushtohet tërësisht repertorit barok. Në datën 8.07.2018 në 10-vjetorin e futjes së qytetit Muze të Beratit në listën e pasurive të trashëgimisë botërore UNESCO-s, tingujt e trios hollandeze dhe e ftuara e kësaj mbrëmje sopranoja Erida Agolli në Petroliferen Italo-Shqiptare, u zhvendosën në ambientet e muzeut Etnografik.