Different festival

Different  festival

Në ambientin e muzeut Onufri në datën 16 Korrik u organizua Different  festival. Tingujt e muzikës klasike dhe baroke nga Bach,Mozart, Purcell, Beethoven, Dohnanui, Elgar, të luajtura nga Vlorent Xhafaj, Samika Honda dhe Angele Pateau , krijuan një atmosferë  artistike kulturore, për praninë e të gjithë vizitorëve.