Festivalit Multikulturor Berat Edicioni -V

Festivalit Multikulturor Berat Edicioni -V

Festivalit Multikulturor Berat Edicioni -V -19 Korrik 2018, Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro dhe Ambasadori i Austrisë në Tiranë Johann Sattler hapën nga Berati Presidencën e Austrisë në Bashkimin Europian dhe edicionin V të Festivalit Multikulturor duke u shprehur se "Kultura është rruga drejt integrimit europian". Një nga pasuritë kryesore të Shqipërisë, është pikërisht folklori muzikor.