Back to all Post

Njoftim!

Qendra Muzeore Berat njofton të gjithë qytetarët, dashamirës të trashëgimisë kulturore, vizitorët vendas dhe të huaj, se Muzeu Etnografik, Berat do të mbyllet ditën e diel, në datën 25 dhjetor 2022, ora 14.00  dhe do të qëndrojë i mbyllur deri në qershorin e vitit të ardhshëm.
Muzeu Etnografik Berat do t’i nënshtrohet ndërhyrjes së restaurimit e konsevimit të ndërtesës Monument Kulture i kategorisë së parë dhe transformimit të ndriçimit të brendshëm dhe të jashtëm, falë mbështetjes së Fondeve IPA dhe Këshillit të Qarkut Berat.

Mirënjohje qytetarëve, miqve dhe bashkëpunëtorëve me të cilët kemi ndarë këtë hapësirë të mrekullueshme kulturore dhe urojmë të ritakohemi në Muzeun tonë, me një pamje dhe vizion krejt të ri!
Festa të gëzuara!

 

Notification

Berat Museum Center informs all citizens, lovers of cultural heritage, visitors

locals and foreigners, that the Ethnographic Museum, Berat will be closed on Sunday, December 25.2022. 14.00 and will remain closed until June next year.

The Berat Ethnographic Museum will undergo restoration and conservation intervention of the building.

Cultural monument of the first category and the transformation of the internal lighting and

external, thanks to the support of the IPA Funds and the Berat District Council.

Gratitude to the citizens, friends and collaborators with whom we have shared this wonderful cultural space and we wish to meet again in our Museum, with a brand new look and vision!

Happy holidays!

Add Your Comment