Rreth Nesh

Qendra Muzeore Berat është institucion i specializuar dhe arkivor me status “muze kombëtar” në vartësi të Ministrisë së Kulturës me seli në qytetin e Beratit e cila administron “Muzeun Ikonografik Onufri dhe Muzeu Etnografik.

Orari

1 Tetor - 14 Maj

E Hënë - Pushim

E Martë–Shtunë: 09:00 - 16:00
E Diel: 09:00 - 14:00

15 Maj - 30 Shtator
9:00 - 18:00

Adresa

QENDRA MUZEORE BERAT

Rruga “Toli Bojaxhiu”,

5001, Berat ALBANIA

MUZETË

2400 vite Histori dhe Kulturë

Një nga atraksionet më të pasura në vlera dhe objekte që dëshmojnë sukses

jelek
0
Objekte në Muzeun Etnografik
potirii
0
Objekte në Muzeun e Ikonografisë Onufri
AKTIVITETE
0
Ekspozita dhe Aktivitete Kulturore
ticket
0
Vizitorë në vit

Lajme & Evente

Mbresa nga vizitorët!

© 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara
Design & Development by GO DIGITAL MEDIA