KONTAKT

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion dhe çdo bashkëpunim me Qendrën Muzeore Berat!

Format e Kontaktit

Rruga “Toli Bojaxhiu”, 5001, Berat ALBANIA

Kontakte të dobishme

Ministria e Kulturës

Prefekti i Qarkut Berat

Rrjetet Sociale

    © 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara
    Design & Development by GO DIGITAL MEDIA