LAJME & EVENTE

SHPALLJE VEND I LIRE PUNE

Qendra Muzeore Berat shpall vend te lire pune për pozicion punëtor mirëmbajtës dhe vëzhgues në Muzeun e Ikonografisë Onufri. Kriteret e

Read more

Njoftim!

Qendra Muzeore Berat njofton të gjithë qytetarët, dashamirës të trashëgimisë kulturore, vizitorët vendas dhe të huaj, se Muzeu Etnografik, Berat do

Read more

© 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara
Design & Development by GO DIGITAL MEDIA