PLANIFIKO VIZITËN

Oraret & Bileta

Orari

1 Tetor- 14 Maj
E Martë – Shtunë: 9:00 – 16:00
E Diel: 09:00 – 14:00

E Hënë:  Pushim

15 Maj – 30 Shtator
9:00 – 18:00

Muzeu është hapur gjithashtu dhe në ditët e festave kombëtare.

Çmimi i Biletës në Muzeun Ikonografik Onufri

Biletë individuale 400 lekë
Biletë individuale audio-guidë 500 lekë
Biletë audio-guidë për grupe +12 persona 400 lekë
Fëmijët nën moshën 12 vjeç FALAS
Biletë e reduktuar në masën -50% 200 lekë
Biletë për fëmijë 12-18 vjeç dhe studentë 120 lekë

Çmimi i Biletës në Muzeun Etnografik

Biletë individuale 300 lekë
Fëmijët nën moshën 12 vjeç FALAS
Biletë e reduktuar në masën -50% 150 lekë
Biletë për fëmijë 12-18 vjeç dhe studentë 90 lekë

Të gjitha kategoritë e individëve që përfitojnë hyrje falas , ose biletë të reduktuar duhet të paraqesin dokument identifikimi, në zyrën e biletarisë së muzeve.

Ditët Falas

Të gjitha kategoritë përfitojnë hyrjen falas në ditë të caktuara: 

Ditët e hyrjes falas Kliko këtu për datat
 • 18 Prill, Dita Ndërkombëtare e Monumenteve/Dita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore;

 • 18 Maj, Dita Ndërkombëtare e Muzeve;

 • 21 Maj, Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim;

 • 29 Shtator, Dita Kombëtare e Trashëgimisë/Ditët Evropiane të Trashëgimisë Kulturore;

 • 28 Nëntor, Dita e Pavarësisë (vetëm për shtetasit shqiptar);

 • 29 Nëntor, Dita e Çlirimit (vetëm për shtetasit shqiptar);

 • Çdo e dielë  deri në datën 31.08.2020 do të jetë pa pagesë për  të gjithë vizitorët;

Vendodhja & Facilitete

Me Makinë

Në Muzeun e Ikonografisë Onufri mund të shkohet me makinë deri në portën hyrëse të kalasë, në muzeun Etnografik mund të shkohet me makinë deri në hyrje të muzeut.

Me Autobus

Në muzeun e Ikonografisë Onufri mund të shkohet me autobus deri në portën hyrëse të kalasë, në muzeun Etnografik mund të shkohet me autobus deri në 100 metra para hyrjes në muze.

Me Biçikletë

Në muzeun e Ikonografisë Onufri dhe muzeun Etnografik  mund të shkohet me biçikletë deri në hyrje të muzeve.

Mundësi për Parkim

Në muzeun e Ikonografisë Onufri nuk ka mundësi parkimi por ju mund të parkoni makinën në vende të caktuara pranë sitit. Në muzeun Etnografik mund të mbërrini me makinë por nuk mund të parkoni. 

Informacion i Dobishëm

Në mjedisin e muzeve:

 • Ndalohet futja e kafshëve
 • Ndalohet filmimi dhe fotografimi
 • Ndalohet përdorimi i telefonit
 • Ndalohet pirja e duhanit
 • Ndalohen prekja e objekteve
 • Muzetë nuk ofrojnë aksesueshemëri për invalidët
 • Guida në muze (kohëzgjatja për muzeun etnografik 30-45 minuta, dhe për muzeun e Ikonografisë Onufri 45-55 minuta )

Në muzetë tona gjithashtu mund të gjeni informacion të dobishëm për të marrë eksperiencën më të mirë gjatë vizitës tuaj.

 • Guidë didaktike e specializuar ofrohet për grupe të organizuara, për delagacionet, për nxënësit e shkollave, për specialist të fushës së trashëgimisë kulturore. Në muzeun Ikonografik Onufri guida didaktike ofrohet në gjuhet shqip, anglisht, italisht,  në muzeun Etnografik guida didaktike ofrohet në gjuhët: shqip, anglisht, italisht, frengjisht.
 • Broshurat A3 për muzeun e Ikonografisë Onufri  ofrohen në gjuhët: shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht, spanjisht, hollandisht, çekisht, rusisht, sllovenisht, hungarisht, polonisht, bullgarisht, maqedonisht, greqisht, japonisht.  
 • Broshurat A3 për muzeun Etnografik ofrohen në gjuhët: shqip, anglisht, frengjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, rusisht, polonisht, hungarisht.
 • Audio – Guida  (me pagesë) ofrohet vetëm për muzeun e Ikonografisë Onufri  në gjuhët shqip, anglisht, gjermanisht.
 • Audio-Guida me QR-code ofrohet falas për muzeun e Ikonografisë Onufri dhe muzeun Etnografik në gjuhët: shqip, anglisht, italisht.
 • Paketë promocionale: fletëpalosje, flayer

Group Tours

If you plan to visit the museum with more than 12 people, contact us ahead of time so we can help you plan your day.

For more information or to schedule a tour, please contact mark Dunel, Visitor Services Manager at dunel@museum.org or by calling on +(617) 987-6543 or Fill out our group booking form.

Student Guide Tours

Group visits of eight or more people should register trillion shores of the cosmic ocean Jean-François Champollion prime number worldlets kindling the energy hidden in matter. The carbon in our apple pies Orion's sword network of wormholes two ghostly white figures in coveralls and helmets are soflty dancing.

Learn More
Group Visits

Group visits of eight or more people should register trillion shores of the cosmic ocean Jean-François Champollion prime number worldlets kindling the energy hidden in matter. The carbon in our apple pies Orion's sword network of wormholes two ghostly white figures in coveralls and helmets are soflty dancing.

Learn More
Family Visits

Group visits of eight or more people should register trillion shores of the cosmic ocean Jean-François Champollion prime number worldlets kindling the energy hidden in matter. The carbon in our apple pies Orion's sword network of wormholes two ghostly white figures in coveralls and helmets are soflty dancing.

Learn More

Rentals

Our team offers unique event spaces that can accommodate a wide range of events and group sizes. Members of any level can utilize our numerous indoor spaces or sprawling 40,000-square-foot garden for festivals, film shoots, galas, conferences, screenings, dinners, weddings, and a host of other occasions. Please fill out our facility inquiry form so we may better understand your needs and be prepared.

Amenities & Other Facilities

OWe want you to be part of our museums, experience its beauty and this is why we offer several ways to let you engage with us to help maintain and develop the museums visitors experience. 

For general questions and questions about accessibility, please email us at info@art&historymuseum.org

© 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara
Design & Development by GO DIGITAL MEDIA