Back to all Post

“Tetori i Librit”

⏺️ “Tetori i Librit” 📚sot në Muzeun e Ikonografisë “Onufri” 🏛 solli një bashkëbisedim mes arkeologut specialist të trashëgimisë në DRTK Berat Dritan Çoku dhe nxënësve të gjimnazit “Kristaq Capo”.
⏺️Dritan Çoku prej vitesh ka sjellë nje varg botimesh studimore me në qendër trashegiminë arkitekturore 🏘 të Beratit dhe Shqipërisë.
⏺️Ai rrëfeu me pasion dhe emocion rrugëtimin profesional dhe proçesin shkencor të një botimi studimor ku ai numëron pesë botime shume cilësore mbi vlerat e trashëgimisë së ndërtimeve të monumenteve të kulturës kombëtare.🇦🇱
⏺️Ky event erdhi si një bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore Berat dhe Drejtorinë e Arsimit,Kulturës dhe Rinisë Bashkia Berat

Add Your Comment