SHPALLJE VEND I LIRE PUNE

Qendra Muzeore Berat shpall vend te lire pune për pozicion punëtor mirëmbajtës dhe vëzhgues në Muzeun e Ikonografisë Onufri. Kriteret e pranimit për këtë pozicion janë : Të ketë aftësi në mirëmbajtje ndërtese, punime hidraulike dhe elektrike, shërbime lulishte. Të ketë mbi 2 vjet eksperienca pune Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të punës […]

Njoftim!

Qendra Muzeore Berat njofton të gjithë qytetarët, dashamirës të trashëgimisë kulturore, vizitorët vendas dhe të huaj, se Muzeu Etnografik, Berat do të mbyllet ditën e diel, në datën 25 dhjetor 2022, ora 14.00  dhe do të qëndrojë i mbyllur deri në qershorin e vitit të ardhshëm. Muzeu Etnografik Berat do t’i nënshtrohet ndërhyrjes së restaurimit […]

Vazhdon procesi i konservimit parandalues për artefaktet si një obligim i përhershëm në Muzeun Etnografik

Në këtë rast radhë pas radhë çdo objekti tekstili, të kadifenjtë, të leshtë, të pambuktë apo të mëndafshtë të koleksionit të regjistruar si pasuri e trashëgimisë kombëtare po pajiset me një numër identifikues të vendosur tashmë në copë beze (pambuku që nuk ka kaluar në procesin e zbardhjes) duke zëvendësuar në këtë mënyrë etiketën prej […]

Çelet ekspozita “Udhëtim me Edward Lear në Shqipëri”

Qendra Muzeore Berat në bashkëpunim me Bashkinë Berat, sjell në Galerinë Edward Lear ekspozitën “Udhëtim me Edward Lear në Shqipëri”, organizuar nga Instituti i Librit dhe promocionit TOENA me mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit. Ekspozita permban nje pjese te puneve të piktorëve më të mirë shqiptarë të peizazhit, që udhëtuan në gjurmët e […]

© 2019. Të gjitha të drejtat e rezervuara
Design & Development by GO DIGITAL MEDIA