Konferenca në Muzeun Kombëtar Onufri ??Trashëgimia si një kujtesë identiteti dhe një realitet në lëvizje? e organizuar në kuadër të Festivalit Multikulturor në Berat më 21,22 dhe 23 gu

Konferenca në Muzeun Kombëtar Onufri ??Trashëgimia si një kujtesë identiteti dhe një realitet në lëvizje? e organizuar në kuadër të Festivalit Multikulturor në Berat më 21,22 dhe 23 gu

Në kuadër të Festivalit Multikulturor organizuar në Berat më 21,22 dhe 23 gusht 2014 u zhvillua në paraditen e 22 gushtit në ambjentet e Muzeut Kombetar Onufri një Konferencë me temë “Trashëgimia si një kujtesë identiteti dhe një realitet në lëvizje”. Në konferencë merrnin pjesë shume personalitete të fushës së trashëgimise dhe kulturës, si z. Maks Velo, z. Ajet Nallbani, z. Roland Tasho, z. Ols Lafe, z. Eugen Kallfani dhe Drejtori i QKM-Berat z. Agron Polovina si partner ne organizimin e konferences.